Autófényezési Szaküzlet
1046 Budapest, Szent László tér 7
info@autofestekek.hu
+3670-3811-896Autófesték spray töltés - pár perc alatt

 

 

Ha megsérült a járműved, újjávarázsolnád a régi felnidet vagy szeretnél eltüntetni egy rozsdafoltot, saját kezűleg is megteheted, rengeteg időt és pénzt spórolva. 

A jó minőségű anyagok és a megfelelő szerszámok nagyban befolyásolják az eredményt. 

A multiknál kapható, előregyártott termékeket nem javasoljuk, mert korlátozott színáranyalatban kaphatóak, melyek egészen biztosan elütnek az autó tényleges színétől. 

 

 

Festék rendszereinkben körülbelül tízezer színt különböztetünk meg. Színkeverő gépeinkkel (Valspar, DeBeer) az autóipar által megálmodott összes színt ki tudjuk keverni, legyen szó akár akril, metál vagy gyöngyház autófestékről. A beállított színű autófestéket néhány perc alatt spraybe töltjük, így használatra készen kapod meg.

Autófesték spray dobozok tömegesen
Autóalkatrész csiszolása

Autófestés házilag

  • Javítóstift – a 25ml-es kenhető, ecsetes autófesték nagyon apró karcolás, kavicsfelverődés javítására használható. Tudni kell, hogy nagyon egyszerű a használata, de nem nyújt 100%-os megoldást.
  • Autófesték spray – kezdődő rozsda, sérülés esetén házilagos megoldásként színre kevert festék sprayt javaslunk. Ezekben az esetekben már szükség lehet csiszolásra, gittelésre, alapozásra, zsírtalanításra. Természetesen nálunk az ehhez szükséges termékek is rendelkezésre állnak.
  • Kevert festék felvitele szórópisztoly segítségével bármilyen rozsda vagy autófényezési sérülés eltüntetésére. Ez a legprofibb megoldás, ám ezt csak azoknak ajánljuk, akiknek van kedvük és idejük elmerülni a témában.

Autófesték rendelés

Spray töltés azonnal

A rendeléshez mintára vagy színkódra és a gépjármű típusára, évjáratára van szükségünk, ami az autó információs tábláján található, általában egy matricán vagy fémtáblán. Ennek helye gyártmányonként és típusonként változik, de többnyire a motorháztető alatt a tűzfalon, valamelyik ajtófalcban vagy a csomagtartóban van elhelyezve. A forgalmi sajnos nem tartalmazza, de újabb autóknál a szervízkönyvben is szerepelhet ez az adat, ami számokból és / vagy betűkből áll.

Metál színek esetén, lakk használatát is javasoljuk, hogy a felület időjárásálló és fényes legyen. A festék spraykhez természetesen jó minőségű lakk spray használatát javasoljuk.

Spray dobozok

Az autófesték spray előnyei

Nem kell keverési arányokkal, hígítással, levegőnyomással bajlódni. Az autófesték sprayt felhasználásra készen kapod meg.

A jó minőségű festék tökéletesen tapad az alaposan előkészített, zsírtalanított felületre. Szánj erre elég időt.

Gyors és olcsó megoldást nyújt az autód fényezési hibáinak kijavítására. Csak egy kis kézügyesség kell hozzá.

Címünk

Elérhetőségek

Millenium2000 Autófényezési Szaküzlet

 

Tel.: +3670-3811-896

E-mail: info@autofestekek.hu

 

Nyitvatartás

1046 Budapest, 

Szent László tér 7


H-P: 8.00 – 16.30

Sz: 8.00 – 12.00

V: zárva

Kövess minket a Facebookon